ne volim pivo

stvarno ne volim pivo (vodka vino da, pivo ne), a veceras sam eto popio 2. ko fol, to je muski, naime kolega i ja samo u carpe diem gledali rukomet i naravno pili pivo. makar ga ne volim, al bar je hrvatska dobila.

ovo sto cu napisati trebalo je ici jos 27.1., al je nazalost domicilni blog krepucnio pa je dio misli u ovih par dana odleprsao.
da se stvari nisu promijenile onako kako su se promijenile, 27.1. bi slavio 2 godine veze. medjutim, u medjuvremenu je doslo do promjena sto se meni u danom trenutku cinilo kao smak svijeta i tek sam kasnije shvatio da se ljudski karakter i osobnost gradi upravo na takvim naoko negativnim dogadjajima a zapravo dogadjajima koji mogu biti samo od koristi. svi ste vjerojatno shvatili o cemu pricam. i premda sam u tim trenucima bio i svinja i djubre, sad sam zahvalan na tome jer nikad ne bih postao ono sto sad jesam da se to nije dogodilo.
i ona to cita.
i ona je sad opet dio mog zivota, ali ne vise ovisnost koja je granicila s posesivnoscu nego bitan dio mog normalnog zivota -> osoba s kojom napokom mogu biti u relativno zdravom odnosu.
tek sad shvacam da ima smisla ona izjava da te ojaca ono sto te ne ubije.
kad ovo procitas, molim te t., nemoj komentirati…

vec sam odlucio sta cu sa iducom placom:
vratit dugove
kupit si nove zvucnike
eventualno mp3 player ako bude bilo novaca a sumnjam da ce ih biti
otici na skijanje…

ovim putem sve svoje stovane stioce pozivam da odvoje par minuta i svrnu na blog koji je nekad postojao na miljacka.blog.hr a sada se nalazi na http://balkan-scissors.blogspot.com . sigurno cete nauciti nesto novo, definitivno jedan od najboljih blogova. pozdrav quod.

gledajte sutra dnevnik, mozda se opet pojavi moja markantna pojava (buahahahaha)

11 komentara

  1. Ja pokušavam okupiti na svom linku dijsporu sa blog.hr. Ali žao mi je što sa nekim: Juliere, Xiola, Gulistan, Anne, Riječanka ne mogu uspostaviti više nikakvu vezu. No izgleda da Dario nešto radi, možda se opet sretnemo tamo.
    Sve koji navrate, pozdravlja Quod

Komentariši